Eleccions a l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma

El dissabte dia 30 de març, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma celebrà eleccions, que va presidir la regidora de la Gent Gran de Sant Llorenç, Maria Galmés, també hi va assistir el delegat de sa Coma, Nicolau Bordal. Davant la manca de noves candidatures tornà sortir elegida presidenta, Margalida Barceló Bover.

A l’Associació de sa Coma es celebren les eleccions cada dos anys i Margalida Barceló, obstenta la presidència de manera ininterrompuda des de l’any 2004. La nova junta directiva estarà formada per dones, ja que Tomeu Riera Durán, tressorer durant els darrers vuit anys va presentar la dimisió. Continuen a la junta directiva: Maria Galmés, Francisca Sansó, Àngela Bibiloni, Juana Nuñez, Emilia Ros, i s’han incorporat Mª del Carme Aguilar, i Maria Bauzá.

L’Associació realitza les seguents activitats pels socis: ball en línia, gimnàstica, informàtica, dances del món, jocs de taula, excursions, berenars, dinars, torrades, i de manera prioritari: cant coral, essent la directora de la coral Margalida Barceló, i la pianista la seva filla Margarita Roig.

Després de donar compta del balanç de l’associació i dels actes fets durant el passat any, la presidenta va agraïr el treball de la junta directiva i de totes les persones que col·laboren amb l’associació.

Les eleccions acabaren com ja és tradicional, amb una bona torrada gratuïta pels socis assistents.

Nova Junta directiva 2019

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada