Actes de l’OCB per al proper cap de setmana

Recordau que s’acosta un cap de setmana molt intens. Les activitats que tenim programades són les següents:

Divendres 5 d’abril, a les 20.00 h, conferència a la seu de l’OCB Manacor (c. de Jaume II, 15 B) titulada 304 anys després, per què continuam essent una colònia d’Espanya?, impartida per l’escriptor, docent i activista Jaume Sastre.

Acte organitzat conjuntament amb l’ASM.

Disssabte 6 d’abril, Homenatge a l’artiller Guillem Riera, mort en combat per l’explosió del seu falconet, el 4 d’abril de 1715, després d’evitar el primer desembarcament de les tropes borbòniques a Mallorca. L’acte tendrà lloc a la Torre dels Falcons (Portocristo), a les 12.00 del migdia.

Acte organitzat conjuntament amb l’ASM.

Important! Pensau que diumenge, dia 7 d’abril, es durà a terme a Lluc la trobada de socis i amics de l’Obra Cultural Balear. Per reservar lloc heu d’enviar un correu a ocb@ocb.cat i indicar quantes persones hi sereu. El preu del dinar són 5 euros per persona.

Finalment, dia 8 d’abril, a les 20.00 h, nova conferència dels Dilluns de l’Obra al bar Xarop titulada Viatgers i literats, línies de pensament i topificació sobre el fet cultural, social i econòmic a Mallorca (1780-1936), a càrrec del geògraf Miquel Àngel Cabrer.

Us hi esperam!

Cordialment,

La Junta Directiva de l’OCB Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.