Actes de l’OCB per al proper cap de setmana

Recordau que s’acosta un cap de setmana molt intens. Les activitats que tenim programades són les següents:

Divendres 5 d’abril, a les 20.00 h, conferència a la seu de l’OCB Manacor (c. de Jaume II, 15 B) titulada 304 anys després, per què continuam essent una colònia d’Espanya?, impartida per l’escriptor, docent i activista Jaume Sastre.

Acte organitzat conjuntament amb l’ASM.

Disssabte 6 d’abril, Homenatge a l’artiller Guillem Riera, mort en combat per l’explosió del seu falconet, el 4 d’abril de 1715, després d’evitar el primer desembarcament de les tropes borbòniques a Mallorca. L’acte tendrà lloc a la Torre dels Falcons (Portocristo), a les 12.00 del migdia.

Acte organitzat conjuntament amb l’ASM.

Important! Pensau que diumenge, dia 7 d’abril, es durà a terme a Lluc la trobada de socis i amics de l’Obra Cultural Balear. Per reservar lloc heu d’enviar un correu a ocb@ocb.cat i indicar quantes persones hi sereu. El preu del dinar són 5 euros per persona.

Finalment, dia 8 d’abril, a les 20.00 h, nova conferència dels Dilluns de l’Obra al bar Xarop titulada Viatgers i literats, línies de pensament i topificació sobre el fet cultural, social i econòmic a Mallorca (1780-1936), a càrrec del geògraf Miquel Àngel Cabrer.

Us hi esperam!

Cordialment,

La Junta Directiva de l’OCB Manacor.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada