Èxit d’assitència a la presentació del candidat del PSOE a la batlia de Sant Llorenç, Pep Jaume Umbert

Més de 250 persones ompliren l’Espai 36 de Sant Llorenç el passat dia 3 d’abril per assistir a la presentació del candidat del PSOE a la batlia llorencina, Pep Jaume Umbert. El candidat va ser presentat per Maria Galmés, que deprés d’anys al capdavant de la candidatura del PSOE, va dir a la presentació del nou candidat que havia arribat l’hora de donar pas als joves que estan súper preparats i que el futur és d’ells.
Acompanyaren el candidat en la seva presentació Catalina Cladera, candidata a la presidència del Consell de Mallorca, i Cosme Bonet, candidat al Senat per Mallorca.
Un emocionat Pep Jaume va recordar en el seu parlament a Ignasi Umbert, primer balte socialista que ha tingut Sant Llorenç, en el dia que es complien 40 anys de les primeres eleccions municipals. Va destacar que: abans que polítics som persones i es va comprometre a fer una política de carrer, de tu a tu. Per acabar va fer tota una declaració d’intencions sobre el seu programa electoral dient: “no vull que sia el meu projecte, sinó el vostre!”.
Pep Jaume Umbert (Gall), va néixer a Sant Llorenç el 17 d’abril de 1976. Als 18 anys es va afiliar al PSOE. Va estudiar Administració i Finances i és gerent d’estacions de servei. És casat i té dos  fills. Des de sempre ha col·laborat en la vida sociocultural del poble. Va ser un dels responsables de la recuperació dels Dimonis per les festes de Sant Antoni i va contribuir a recuperar els dimonis per la festa de Sant Joan Pelut, que feia més de vint anys que no ballaven junts. També va ajudar a la recuperació dels centurions per a les festes de la Setmana Santa.
Del 2007-2011 va ser regidor de Serveris Generals, Medi Rural, i Festes. Durant la legislaltura del 2011-2015 va ocupar las mateixas regidories, més Noves Tecnologies, i també durant aquesta legislatura va ser membre del consell assessor de radió-televisió de Mallorca.
Aquesta darrera legislaltura 2015-2019 ha estat 2n tinent de balte, regidor de Serveris Generals, Medi Rural, i Sanitat. Dins l’actual legislatura ha aconseguit signar el conveni per a la reforma integral del Centre de Salut de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.