Avui fa sis mesos

Avui, nou d’abril de 2019, fa sis mesos de la torrentada que deixà tretze víctimes i nombrosos d’anys materials i personals.

La lliçó de solidaritat de la gent dels pobles de Mallorca ens fa deutors a tots els llorencins que hem interioritzat que si un dia, Déu no ho vulgui, hi ha una tragèdia a qualsevol indret de l’illa, allà haurem d’ésser-hi.

Les tasques de reconstrucció han deixat clarors i ombres, potser no podia ser d’altra manera davant la ingent feinada que s’ha hagut de desenvolupar. Encara queda per fer i, en aquest camí, la informació i la participació haurien de ser elements bàsics del quefer polític i social.

Les persones recobren, poc a poc, la tranquil·litat, la força vital i la de l’esperit, però encara queden temors, pors i preocupacions per si aquell desastre es pogués tornar a produir.

Un grup de persones estam treballant per poder recopilar el màxim d’informació sobre la torrentada, la destrucció i la recuperació del poble, per poder editar un llibre i un DVD. Qualsevol informació, especialment fotografies i vídeos, serà ben rebuda.  La podeu enviar a editors@card.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada