Onofre Garcia Prohens, nou candidat del PI per Sant Llorenç a les properes eleccions municipals

El passat mes de març, el partit d’El PI de Sant Llorenç va decidir per unanimitat en el transcurs d’una reunió del partit, l’elecció d’Onofre Garcia Prohens, com a nou candidat per a encapçalar la candidatura del partit al municipi llorencí, davant la decisió d’Antoni Aguilar Torres -fins ara candidat de d’El PI en representació a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar-, de donar pas a una renovació de candidatura.
Antoni Aguilar, ha representat al partit com a candidat al llarg d’una legislatura formant part de l’oposició. Després d’aquest temps, Aguilar considera que “és imprescindible una renovació pel que fa als representants dels partits polítics, sobretot les candidatures”. “Penso que eternitzar en el temps –continuà- un mateix candidat al llarg de molts d’anys, com està passant en el municipi de Sant Llorenç, no és beneficiós en cap aspecte pels ciutadans ni pel transcurs del pols polític del municipi”. “Crec en la renovació per poder avançar en tots els aspectes i en el seny de saber donar una passa enrere quan una etapa ja ha finalitzat”.
Antoni Aguilar formarà part de la llista a les municipals, i va de nº13 a la llista del partit del Parlament de la CAIB.
El nou candidat a la batlia llorencina, Onofre Garcia Prohens, va néixer a Inca fa 50 anys, va cursar els seus estudis d’EGB i Batxillerat a Manacor, casat i amb dos fills, viu a Son Carrió des de fa 30 anys. Va ser membre fundador de l’Associació de Veïnats de Son Carrió, de la qual n’és president.
En quant a l’àmbit laboral sempre ha treballat a les empreses familiars, desenvolupant els darrers 12 anys la direcció de Parc de l’Auba de Manacor. Ha format part de diferents organitzacions patronals com PIMEM i CAEB, ostentant el càrrec de president de les empreses funeràries de les Illes Balears, i vocal de l’Associació d’Empreses Etiquetes de la Caib (ETICENTRE), participant com a membre del Consell Assessor de Responsabilitat Social Empresarial de la Caib. També ha participat com professional de referencia al Ministeri d’Educació per a la redacció de les diferent-es titulacions oficials del sector funerari, essent uns dels primers titulats oficials d’Espanya, docent i avaluador.
Políticament, fins la seva afiliació al El Pi fa 6 anys no havia estat dins cap partit, si bé ens diu que «sempre he tingut inquietuds polítiques». Onofre Garcia, actualment està treballant en l’elaboració de la resta de la candidatura que representarà a El PI en el municipi llorencí. El candidat espera poder aconseguir una important renovació en les persones que conformaran la llista.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada