East Mallorca Cup

Convocatòria de premsa
Demà, divendres dia 12 d’abril a les 11.30 h al Museu de Manacor, Torre dels Enagistes, es presentarà el torneig de futbol base EAST MALLORCA CUP,que es disputarà al Llevant de l’Illa del 17 al 21 d’abril.

A la presentació hi assistiran representants dels cinc municipis que formen la marca EAST MALLORCA (Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Capdepera i Artà), el director de la Fundació Esport Balear, el senyor Josep Abrines i  l’organització de l’esdeveniment i gerent de Menorca Events, Cristòfol Tudurí, entre altres.
Aquest torneig és la primera de les iniciatives que la marca té previst dur a terme després de la seva creació. Una idea que pretén ser motor turístic fora de temporada i que portarà a la zona més de 200 jugadors de més de 80 equips d’arreu del món.

ACTE:  Presentació del torneig de futbol base EAST MALLORCA CUP

DIA I HORA: Demà, divendres dia 12 d’abril, a les 11.30 h

LLOC: Torre dels Enagistes i Museu de Manacor (carrer de Cales de Mallorca, km 1,5, 07500 Manacor)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada