Compañía Flamenca Emilio Roig

 

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA
Dissabte, 20 d’abril, a les 20 h
COMPAÑÍA FLAMENCA EMILIO ROIG
Entrada: 5 €

 

L’espectacle En construcción incorpora i explora l’obsessió per fer, construir i ocupar el temps de l’ésser humà, obviant l’estar present, l’ésser. La creació d’una idea però sense sentir-la. Emilio Roig construeix, després experimenta i així queda atrapat en l’experiència. Tot això, perquè desconeix que la font de tot està dins ell. L’espectacle reivindica la dispersió humana en el “com hauria de ser” que protagonitza l’actual societat per deixar-nos portar per la puresa i ingenuïtat de viure les relacions humanes senzillament des del sentir.

Xerrada amb la companyia després de la funció

DANSAMÀNIGA 2019- XV Temporada Internacional de Dansa

Podeu comprar les vostres entrades (sense numerar) a: http://www.samaniga.es/ca/activitat/1604

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada