Alumnes de 6è del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma, aconseguiren la 3ª posició al concurs ‘Lights, Camera Action’

El passat divendres 12 d’abril es realitzà a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears la VII APABAL Convention, amb la temàtica “Motivational Dynamics In The English Classroom” i l’entrega de premis del concurs ‘Lights, Camera Action’. Aquest és un concurs adreçat al professorat d’àmbit autonòmic que imparteix Llengua Anglesa o altres àrees impartides en llengua anglesa als alumnes d’Educació Primària o d’Educació Secundària.
Enguany és el 3r any que CEIP Punta de n’Amer hi participa. La primera vegada fou en el curs 2015 – 2016 on quedaren en 1ª posició.

L’entrega de premis fou al Centre Cultural Obra Social Sa Nostra i s’aprofità, per primera vegada, per presentar en “Societat” els programes servei que es realitzen a l’escola de Sa Coma. Els alumnes mitjançant la difusió d’aquests vídeos integren la gramàtica treballada a l’aula; així com s’esforcen per fer arribar missatges amb molt de valor moral i social.

Aquest curs 2018 – 2019 s’hi podien trobar dues temàtiques claus: La donació de sang i la seguretat individual emprant xarxes socials. La feina realitzada durant el 1r trimestre dona com a fruit un vídeo resum que s’aprofita per fer arribar al concurs.
Sempre que l’alumnat de CEIP Punta de n’Amer ens fa arribar un escrit ens ofereix la possibilitat de ser partícips de la seva feina realitzada, aquest cop no podia ser menys, ho intentem?
Ens conviden a veure el vídeo i a destriar els següents aspectes gramaticals treballats:
Present continuous, Present Simple, Past simple, Future with will, Conditionals, Modal Verbs, Comparatives, Irregular plurals, Passives, Linking Words, Genitive Saxon, Indefinite pronouns i Relative clauses.
A la vegada que destriar quan es presenten continguts propis de les matemàtiques, valors socials, ús de les TIC i/o la importància de la donació de sang. Escanetjat aquest QR es pot veure el vídeo des del mòbil.
La 1a i 2a posició fou pels alumnes de 1r d’ESO de Son Pacs. Així que pels nostres alumnes de 6è d’EP, quedar en 3ª posició del concurs és tot un honor. A banda, tant APABAL, com l’Editorial Richmond, enguany també han valorat i premiat la feina realitzada pels finalistes. Aquest fet fa que realment ells també es sentin guanyadors i amb ganes de superar-se a properes edicions.
El departament d’anglès de CEIP Punta de n’Amer vol donar les gràcies a totes aquelles entitats que afavoreixen l’enriquiment personal i mental dels nostres alumnes; així com les ganes de millorar professionalment i renovar-se dia a dia a l’aula per part dels docents. Tot i que el curs acadèmic no ha acabat, sí donam per finalitzat el projecte realitzat enguany. ‘Restart System’.
La més cordial felicitació als alumnes i professors de 6è del CEIP Punta de n’Amer per la 3a posició competint amb alumnes d’ESO, i de manera especial a la professora d’anglès Diana Barceló, per la informació facilitada i pel treball que du a terme amb els alumnes al llarg de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.