Presentat a l’Espai 36 el candidat del PI a la batlia llorencina, Onofre Garcia Prohens

El passat dimecres dia 17 d’abril, es va celebrar a l’Espai 36 de Sant Llorenç la presentació del candidat del PI a la batlia llorencina per a les properes eleccions municipals, Onofre Garcia Prohens.
Per part del PI acompanyaren a l’escenari al candidat a la batlia llorencina, el líder de la formació Jaume Font, el vicepresident del partit Josep Melià, el candidat al Congrés Joan Miralles, i Antoni Aguilar. A més, hi assistiren, la número dos al Parlament, Lina Pons, Joana Xamena, la candidata d’Artà Maria Antònia Sureda, de Manacor, Bel Febrer i Mateu Juan, i per la coalició PI/ON Son Servera, Antoni Cànoves.
Presentà l’acte la número 3 del PI, Marga Serrano. El president del partit Jaume Font, després de donar tot el seu suport a Onofre Garcia, nou candidat a la batlia llorencina, va aprofitar per dir en relació a les eleccions generals ” què si tots els indecisos que estan farts d’extremismes de dreta i d’esquerra voten el PI, aquestes illes tindran a Madrid, per primera vegada en la història, diputats i senadors que defensaran de veritat les Illes Balears “. En aquest sentit va afegir que “el vot del Pi és un vot de consciència, no d’obediència a cap partit amb seu central a Madrid, com és el cas dels representants que hem tinguts fins ara al Congrés i el Senat”.
El candidat del Pi al Congrés, Joan Miralles, va destacar la diferència d’influència que han tingut sempre els nostres diputats i senadors respecte als canaris i que això “és el que vol corregir el PI si aconseguim representació al Congrés i el Senat”.
Seguidament Antoni Aguilar, va dir que confiava plenament amb el nou candidat a la llista del Pi, i que continuaria treballant pel partit.Onofre Garcia, va agrair la confiança dels seus companys que havien confiat amb ell per encapçalar la llista i entre altres coses va dir «Volem un Ajuntament de tots, no d’uns quants, arribem a la política sense compromisos, sense tenir les mans fermades.
Ens comprometen a desenvolupar una política ferma, amb respecte, amb humilitat i propera al ciutadà, però serem molt estrictes amb el compliment dels objectius i fermes quan consideren que les decisions no són les correctes.
Defensarem tots els residents, nascuts aquí o aquells que han vingut a cercar un futur millor a la nostra terra, però també per la minoria silenciosa, aquella que lluita per pagar el rebut del llum o menjar a final de mes».

Acabada la seva intervenció va presentà als components de la seva llista integrada per : empresaris, periodistes, advocats, treballadors públics, treballadors dels sector turístic, procedents de Sant Llorenç, Son Carrió i zona costanera.
Llista del PI per a les properes Eleccions Municipals 2019.
1 – Onofre Garcia Prohens
2 – Antoni Aguilar Torres
3 – Marga Serrano Servera
4 – Tomas Amer Estarellas
5 – Magdalena Mascaró Melis
6 – Núria Pascual Bauza
7 – Jeroni Amorós Servera
8 – Naomi Riera Aguilar
9 – Miquel A. Caimari Quetglas
10 – Beatriz Fuster Aguilar
11 – Ramon Artigues Mascaro
12 – Àngels Garcia López
13 – Tomàs Adrover Galmés
Suplents
14 – Mercedes Baudil Gual
15 – Mateo Pasqual Font
16 – David López Vilchez
17 – Aina Tous Palmer.




Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.