Presentada la candidatura dels Independents de Son Servera amb Marga Vives com a cap de llista

El dimecres dia 17 d’abril, al Teatre La Unió (ple de gom a gom) el grup dels Independents de Son Servera presentaren la seva candidatura a les eleccions municipals que encapçala Marga Vives Andreu, la qual va iniciar la seva carrera política l’any 2011, integrada dins al grup municipal dels Independents per Son Servera, Cala Millor, i Cala Bona. És l’actual Regidora de Comptes i Hisenda, Turisme, i Gent Gran.
A la presentació assistiren com a convidats el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós, i Macu Moreno, candidata dels Independents a la batlia d’Artà. El batle Mateu Puigrós va aprofitar per agrair l’ajuda rebuda tant del batle com d’alguns regidors durant la torrentada, i va parlar del que ha suposat pels pobles els partits independents dels municipis. La candidata a la batlia dels Independents d’Artà Macu Moreno, va posar molt en valor la força que tenen els partits independents darrerament a molts de municipis, ja que no estan en deute en ningú i no defensen cap ideologia en concret i tenen les mans lliures per treballar pel poble.
Antoni Servera, actual batle i lider dels Independents durant dotze anys va fer un petit recorregut del que havia estat la trajectòria dels Independents, i va agrair al grup de companys fundadors ara fa dotze anys, la feina feta a tots els regidors que havien passat pel partit i va donar pas a la nova candidata a la batlia pels Independents, Marga Vives, a la que va definir com una dona molt valenta, amb empenta.
Marga Vives, abans de començar el seu parlament va fer pujar a tot el seu equip a
l’escenari perquè entenc, va dir, que més que una candidatura per a una persona presentam un equip. Encare que heu va fer de manera aleatòria ja que publicaran l’ordre de la llista quan comenci la campanya electoral.
Marga Vives, va néixer l’any 1967 a Son Servera, i va parlar que durant la seva adolescència va viure de manera molt natural que el seu pare Antoni Vives Nebot, fos el batle de Son Servera, d’ell va aprendre que la política és servir i ajudar al poble.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada