El Bisbe de Mallorca va assistir a l’espectacular Davallament del Divendres Sant de Felanitx

El Bisbe de Mallorca, Monsenyor Sebastià Taltavull, va assistir a l’espectacular Davallament del Divendres Sant a Felanitx i presidí la processó i Enterro al Convent de Felanitx.
Enguany es compleixen 45 anys de la representació dels diferents passos de la Passió i Mort de Jesucrist, a l’escalinata i replà de l’Església de Felanitx, i durant tots aquests anys ha quedat constància fotogràfica de les representacions del Davallament per a la historia del poble, gràcies a la constància del bon amic i guardonat fotògraf Biel Bennasar Roig.
Enguany participaren més de 100 actors baix la direcció escènica de Josep Lluís Fernández, i es varen introduir noves escenes i espectaculars muntatges de la representació del Davallament de Felanitx, essent un dels millors de Mallorca, i que va ser va ser retransmès en directe per IB3 televisió.
El Bisbe de Mallorca Monsenyor Sebastià Taltavull, va assistir enguany a l’espectacular Davallament i va presidir la processó i Enterro al Convent.
«Una imatge val més que mil paraules», i fan ben certa aquesta dita les espectaculars imatges del Davallament de Biel Bennasar, i unes fotos de la processó de l’Encontre i la capte dels Salers.

FOTOS BIEL BENNASAR

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada