Novetats eleccions municipals

Aquí teniu algunes notícies sobre les futures eleccions municipals del maig:

 • Ja han sortit oficialment la llista de partits que participaran en les eleccions venidores i són:

  PP, PI, GISCa, PSIB-PSOE, Junts per Sant Llorenç i Més. En total sis partits, més o manco com a les darreres eleccions (si cas assenyalar que la base de l’antiga ER es presenta aquest cop com a grup independent municipal). Així continuam sent un municipi amb bastant de partits presentats, a pesar que les darreres marques de la dreta (Ciutadans i Vox) encara no han aconseguit trobar un forat al poble, la qual cosa fa que el PP i PI aglutinin més aquest tipus de vot, mentre que GISCa, PSIB-PSOE, Més i Junts per Sant Llorenç es reparteixin el vot més “esquerrà”.

 • Igualment cada partit ja ha publicat la llista de tots els candidats amb l’ordre oficial en què concorreran a  les eleccions, però consider que millor que sigui cada partit qui ho faci públic ja sigui a través de la seva corresponent presentació com a `partit o bé enviant-nos-ho per publicar (alguns ja ho han fet).
 • Recordem a tots els interessats que Card.cat organitza dos debats polítics aquest proper mes de maig amb tots els partits polítics. Una serà el 14, a sa Màniga, moderat per Magdalena Ordinas sobre temes de la zona costanera, i l’altre dia 17 de maig a les 20 hores a l’Espai 36, moderat per un servidor. Més endavant ja s’informarà del format i novetats que puguin presentar aquestes taules.

3 comentaris a “Novetats eleccions municipals

 1. dia 17 de maig a les 20 hores a l’Espai 36, moderat per un servidor. Més endavant ja s’informarà del format i novetats que puguin presentar aquestes taules.
  El pubic podrar fer preguntes?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
 2. Volem aire fresc al poble . 24 anys del mateix equip de govern cansa .
  Es poble ha de saber que voti el que voti si son partits de s,equip de govern pactaran . No es molesten ni en Fer programa electoral .
  El copien o lis fan …es Ben trist .
  Es ben hora d,un format sense preguntes enllaunades . Volem preguntes de public directe als candidats i candidates . Es Ben hora de veure de quin peu tropitjen cada un .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada