La II República a Manacor. Una ocasió perduda

Dilluns que ve, dia 29 d’abril, a les 20.00 h, l’investigador i periodista Antoni Tugores Manresa oferirà la conferència “La II República a Manacor. Una ocasió perduda”, que és un repàs als sis anys de la II República, tant en l’aspecte polític, com econòmic, social, cultural, lúdic, una crònica d’un temps convuls i de grans canvis, amb una gran crisi econòmica com a rerefons.

L’acte s’integra dins la programació dels Dilluns de l’Obra i tendrà lloc al bar Xarop, situat a la plaça Ramon Llull, 18, de Manacor.

N’Antoni Tugores ha treballat dins el periodisme des de finals dels anys seixanta. En fa 36 que va començar la tasca d’investigació en una doble vessant: la memòria històrica i la cuina mallorquina tradicional.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada