Audicions dels alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor a la Fundació Alcover de Manacor

Quan arriben les vacances de Pasqua, 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, aprofiten per fer les audicions dels alumnes a la Fundació Alcover de Manacor.
Enguany, les audicions dels alumnes de violí es varen fer el dimecres 24 d’abril, essent les professores Catina Bibiloni, i Núria Riera . Els alumnes des de 4 anys fins a 16 anys tocaren un repertori molt variat. Des de Bernat Pomar, Suzuki, música tradicional mallorquina com Tira-li cocetes, música més moderna com Viva la vida i clàssica com les Czardas de Monti.
L’audició de vent va tenir lloc el dijous dia 25 d’abril, amb els alumnes de saxòfon i de clarinet del professor Jaume Galmés.
També el dijous 25, actuaren les alumnes de flauta de la professora Antònia Bassa. Tant els alumnes de saxòfon com els de clarinet, i les alumnes de flauta, tocaren un repertori molt variat, des de duets, a música de pel·lícules com Harry Potter, i música moderna.
Queda pendent les audicions de piano i bateria que es faran dins el mes de maig. Enhorabona a la directora de 440 Aula Musical, Rosa Carbonell, i a les professores i professor, pel bon nivell que van assolint els alumnes any rere any.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada