Especial fotos assaig general del concert Contrast de la Banda de Música de Sant Llorenç

Durant mesos tots els components de la Banda de Música de Sant Llorenç, juntament amb el seu director Pere Siquier, han estat preparant amb il·lusió un concert molt especial «Contrast», en el qual ha participat S’Aula de Teatre de Felanitx i Portocolom dirigida per Marta Obrador amb la col·laboració de Cristina Brunet.

Un concert únic i diferent que combinà per primera vegada, música i teatre, i l’estrena a Mallorca de l’obra El Lutier de Venècia, del genial compositor Salvador Sebastià, interpretada per una violoncel·lista excepcional, Xelo Sapiña.

Durant la passada setmana es dugueren a terme els assajos conjunts pel concert, i el dissabte dia 27 d’abril a les 12 del migdia, convidats per la banda acudirem al darrer assaig i per fer el reportatge fotogràfic que publicam a continuació.

Moltes gràcies als components de S’Aula de teatre, al director Pere Siquier, als components de la banda, a na Xelo i en Salvador Sebastià, per les atencions que tingueren en tot moment facilitant la nostra feina.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada