Free Soul Dance Center

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA
Divendres, 3 de maig, a les 20 h
Free Soul Dance Center
Direcció: Núria Sànchez
2 €

Les famílies dels nins i les nines que ballen podeu comprar per internet fins a un màxim de 2 entrades del dimarts 30 d’abril al dijous 2 de maig (també l’1 de maig). Per fer la compra s’ha d’introduir exactament el número de document identificatiu (DNI o NIE) que s’ha donat a l’Escola. Les famílies també podeu reservar per telèfon (sense triar la localitat) o comprar a la taquilla (sense triar la localitat) el dimarts 30 d’abril i el dijous 2 de maig (horari: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h; de 17 a 20 h; 1 de maig, tancat). Si queden entrades disponibles es venen al públic general el divendres 3 de maig.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada