Dolors Sánchez, candidata de MÉS a la batlia llorencina

Més per Sant Llorenç és la denominació del partit MÉS per Mallorca a les properes eleccions municipals a aquest municipi. És una coalició de partits ( (PSM- ENTESA NACIONALISTA, INICIATIVA D’ESQUERRES , ELS VERDS DE MALLORCA i ENTESA PER MALLORCA). Es va constituir l’any 2010. El socialisme, l’ecologisme, el republicanisme, el sobiranisme, el feminisme, i el mallorquinisme polític, són alguns dels trets que defineixen aquesta coalició.

Dolors Sánchez Márquez, és la seva candidata a la batlia llorencina a les properes eleccions municipals. Dolors va néixer a Calañas (Huelva) l’any 1964, l’any 1972 la seva família es va arrelar a Sant Llorenç, on Dolors va acabar els estudis primaris a l’escola del poble, continuant el BUP a Institut Mossèn Alcover de Manacor.

Afiliada al PSM des de l’any 1991, des del 1995 al 1999 va ser regidora a l’oposició. Del 2003- 2007 va ser regidora de Cultura, Educació, Festes no patronals, i Patrimoni. Del 2011-2012 novament va ser regidora a l’oposició. Del 2012-2015 tornà a formar part de l’equip de govern essent regidora de Formació no Reglada, Ocupació, Participació Ciutadana i Qualitat. L’actual legislatura ha estat 3a tinent de batle, i regidora de Cultura, Participació Ciutadana, Policia Local, i Protecció Civil.
Dins l’actual legislatura de les seves àrees destaquen (entre altres) la inauguració de l’Espai 36, l’ampliació de les biblioteques municipals de Sant Llorenç, i sa Coma, i la creació del Consell Municipal de Cultura.

La candidata i els seus companys de MÉS per Sant Llorenç declararen «que pensam que després dels moments molts tan difícils que hem patit personalment i com a poble és l’hora de mirar cap endavant i participar d’un projecte que ens retorni la il·lusió i l’esperança i que contribueixi a millorar la qualitat de vida dels habitants del municipi».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.