El sorgiment de nous estats a l’Europa del segle XX

Dilluns qui ve, dia 6 de maig, a les 20.00 h, tendrà lloc al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18) una nova conferència dels Dilluns de l’Obra. En aquesta ocasió, en Martí Janer Torrens, donarà a  conèixer, a través de la conferència Noves nacions a l’Europa del segle XX, les circumstàncies que varen permetre el sorgiment de nous estats a l’Europa del  segle XX, així com la modificació de fronteres arreu del continent, i acabarà fent un repàs dels casos pendents arreu d’Europa: Flandes, Escòcia, Catalunya, etc.

En Martí Janer és professor de secundària i llicenciat en filologia catalana.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada