Celebrada la IV Trobada de Flautes de Mallorca a Capdepera

Més de 100 flautistes participaren a la IV Trobada de Flautes de Mallorca celebrada a Capdepera.
El diumenge dia 5 de maig, organitzada per a l’Escola de Música de Capdepera es va celebrar la IV Trobada de Flautes de Mallorca, que va reunir als alumnes de les diferents escoles d’arreu de l’illa, entre altres hi participaren alumnes de les escoles de música de: Sant Llorenç, Santanyi Palma, Petra, Sa Pobla, Santa Margalida, Artà, Mancor, Inca, Alcúdia, Cala d’Or, etc.
Pel que fa a Manacor hi participaren els/les flautistes del Conservatori Municipal de Manacor, i de 440 Aula Musical, acompanyades per la professora i gran flautista, Antònia Bassa.
La concentració de les escoles participants va ser a les 9:30 hores a l’Escola de Música de Capdepera, on es va realitzar un assaig conjunt.
Després a les 12 del migdia, es va fer un cercaviles des de l’escola de música fins a la Plaça Orient, on es va fer un petit concert amb tots els/les flautistes tocant a l’hora.
L’activitat va estar organitzada per tots els professors de les esmentades escoles de música i molt especialment per la professora de flauta de l’Escola de Música de Capdepera, i l’equip directiu del centre.
Va ser una trobada on hi participaren uns 100 flautistes i fou una activitat molt motivadora i engrescadora per a tots els participants .
Després de l’èxit de la trobada els professors ja comencen a pensar idees i repertori per a la trobada del proper any.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada