Celebrat el «Dia de la Percussió» al Conservatori Professional de Palma

El diumenge dia 2 de maig, es va celebrar al Conservatori Professional de Palma el «Dia de la Percussió», varen esser convidats a participar-hi els alumnes de les escoles municipals de música de: Palma, Santa Margalida, Santanyí, Son Servera, Conservatori Professional de Palma, i els alumnes de la professora Rosi Ballester de les escoles de música de Manacor i Capdepera.
Del Conservatori de Manacor hi assistiren els alumnes següents: Dani Rain, Martí Ferriol, Eugeni Muñoz, Mª Bel Sanso, Bàrbara Miquel, Toni Galmés, Mateu Riera, Óscar Cabrera, Asier Sánchez. A més varen col·laborar amb el grup de Manacor, l’ex alumne, Lau Puig, que actualment està cursant el superior de Trombó al Conservatori de Palma, i Maria Sansó de Son Servera. Varen tocar: Pirates del Caribe de K. Badelt i H.Zimmer, i Set Fire to the rainb de Adele.
Pel que fa a l’Escola de Música de Capdepera hi participaren: Paula M. Nieto, Aina Miquel, Jeroni Alzina, Alex Llobera, Leoni-Marie Sperz, Bo van Schwartzenberg, i Jeffrey Ariel Álava. Tocaren So What de Miles Davis.
Tots els participants reberen una màster class dels prestigiosos percussionistes, Benji Habichuela i Naile Sosa.

Enhorabona als alumnes participants i de manera especial als professors que preparen els futurs percussionistes de Mallorca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada