Obertes les inscripcions per al Summer Camp al CEIP Punta de n’Amer

Si t’agrada s’ANGLÈS🇬🇧, APRENDRE😉, fer ESPORT⛹🏼‍♀️, JUGAR⚽️, fer TALLERS🤹‍♂️, anar d’EXCURSIÓ…i vols passar-ho GENIAL, aquest estiu⛱ vine al Summer Camp!☀️🍉🤸🏽‍♂️❣️

Un any més, i ja en van 7, s’Acadèmia Son Servera, està preparant el seu Summer Camp 2019. Una escola d’estiu molt divertida 100% en anglès promoguda i organitzada per un dels seus socis, en Lluís Miquel Lliteras Flores, Llicenciat en matemàtiques, a part de ser monitor i director de temps lliure infantil i juvenil amb més de 15 anys d’experiència en Escoles d’estiu.

El Summer Camp te lloc a l’escola publica CEIP Punta de n’Amer de Sa Coma. L’horari és de 9h a 14h amb l’opció d’emprar l’escola Matinera i el Servei de menjador que ofereix l’AMIPA del centre.

Hi poden participar nins i nines d’entre 3 i 12 de qualsevol lloc, no es necessari siguin alumnes del centre.

Dimarts dia 21 de maig, a les 19h al CEIP Punta de n’Amer es durà a terme una reunió informativa, on s’explicarà el funcionament del Summer Camp i les diferents activitats que es realitzen.

Per poder cobrir la demanda dels pares i mares que tenen la necessitat de conciliar la vida laboral i familiar durant els mesos d’estiu, el Summer Camp es du a terme des de l’acabament del curs escolar fins el començament del següent. És a dir, de dia 24 de juny fins dia 10 de setembre.

Les inscripcions es realitzaran a s’Acadèmia Son Servera, situada al carrer Pere Antoni Servera, 4, de Son Servera de 16h a 20h, els dies següents:
– 23 i 24 de maig, nomes pels alumnes del CEIP Punta de n’Amer.
– del 27 de maig al 7 de juny per a tothom.

Per a qualsevol informació, dubte o aclariment vos podeu acostar a s’Acadèmia Son Servera o contactar a través del correu electrònic s.academiasonservera@gmail.com o bé a través dels telèfons 654 635 174 o 667 847 144.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.