Informació Eleccions Municipals 2019 del Partit GISCa

La direcció del partit GISCa ens ha fet arribar les propostes i horaris on presentaran el seu programa electoral al terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar.
Davant la nova cita electoral del proper més de maig el GISCa presenta aquesta candidatura i el nou programa electoral. Tenim ben clar que la clau està en fer una política de poble, a nivell local pensam que la proximitat del polític amb el veí es fonamental, i el nostre grup ho té molt present. Tenim representació als tres nuclis: Sant Llorenç, Son Carrió i zona costanera (S’Illot, Sa Coma i Cala Millor), aquest fet és molt important ja que permet observar els problemes del dia a dia i pensar i dissenyar els projectes des de la realitat i la necessitat per poder seguir avançant,seguir endavant.
Aquest programa és evident que està molt condicionat pels esdeveniments del passat més d’octubre. Les línies principals d’actuació aniran dirigides bàsicament al desenvolupament de les mesures que ja s’han iniciat i que són principalment dues: la línia urbanística i la línia hidràulica.
Som conscients de les dificultats, tant tècniques com polítiques, que s’hauran de prendre sempre baix l’objectiu de millorar en profunditat la situació de risc que patim per tal de reduir-la al màxim possible seguint les conclusions dels estudis tècnics que s’estan elaborant.
Però, per altra banda, no oblidem que el nostre grup polític seguirà endavant amb l’educació, la salut, l’esport , el turisme, els serveis socials, la cultura…com ho hem fet fins ara i amb noves propostes.
Convidam a venir a escolar les nostres propostes i iniciatives dia 19 de maig a Sant Llorenç, dia 22 de maig a Sa Coma, i dia 24 de maig a Son Carrió.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada