Junts per Sant Llorenç serem la veu de la gent a l’ajuntament

L’altre dia em va arribar que durant els debats reia poc, que estava molt seriós, i és que jo som dels que pensa que la pol·lítica no és per riure, és el que marca el dia a dia de les persones i si hi ha qualque cosa que ens hem de prendre seriosament és la millora de la qualitat de vida de la nostra gent posant-li a l’abast tots els serveis possibles. La política municipal ha de ser també el reflex de la gent i s’ha d’anar revitalitzant, no pot ser que les mateixes persones es vagin enquistant a les mateixes cadires així com van passant les dècades, és necessari un relleu periòdic dels polítics, que des de Junts per Sant Llorenç hem marcat en 12 anys si volen tenir el nostre vot per a la investidura, condicionant-ho també a que s’aprovi el nostre programa o bona part d’ell. Hem sigut clars i explicits sempre que ens ho han demanat, al contrari que la resta de partits, a on cap d’ells considera això un fet greu i tots estan disposats a pactar amb tots sense acord previ, fins i tot el PP va esmentar a l’entrevista que estava disposat a pactar amb qui fos per entrar al govern.

No estam en política per enriquiment personal, sinó per a proporcionar la nostra veu a la gent del municipi i d’aquesta manera fer-nos partíceps dels seus problemes i donar-li’s veu al consistori. De fet ja ho hem fet quan en diverses ocasions qualcú ens ha demanat si podríem donar veu a una problemàtica seva, tant sigui mitjançant aquesta revista o consultant-ho a l’administració o associació pertinent.

Com a candidatura estrictament llorencina no estam fermats amb cap altra força política i tan sols investirem a aquell grup que es comprometi seriosament a fer dels nostres centres escolars centres integrats, construir un PAC (centre de salut amb servei de 24 hores) com els que tenen tots els municipis veïns, fer una residència per a la nostra gent que ho necessiti, augmentar els recursos humans i materials dels nostres serveis (policia, serveis socials, biblioteca…), optimitzar i ampliar l’oferta de les nostres instal·lacions esportives i d’oci… en definitiva fer més proper i útil el servei que ha de donar l’ajuntament i no allunyar-ho com s’ha vengut fent fins ara.

Per acabar m’agradaria fer un esment a que, com que fórem els primers en publicar part del nostre programa a aquesta mateixa revista digital a aquest article que ha sigut de llarg l’article electoral més visitat, la resta de partits han anat afegint-se a les propostques que hi feiem. Em creava una certa perplexitat en certs moments dels debats, escoltar com tothom llavors estava a favor dels centres integrats (tot i que ells en deien altres noms que no s’hi corresponen), de fer el PAC o de la residència, però quina credibilitat tenen aquestes paraules quan fa més de 20 anys que formen part del mateix govern i no ho han complit mai? Quina credibilitat té un equip de govern que va mentir clarament en el cas del desplegament de la fibra? Quins interessos ocults hi havia darrera d’aquella prohibició? Quina credibilitat té un equip de govern que reconeix que els seus carrers no són els més adequats pel trànsit de persones i molt menys encara si aquestes tenen problemes de mobilitat i durant tots aquests anys tan sols han fet que empitjorar la situació en lloc d’adaptar-la i millorar-la com han fet la resta de municipis? Per què reconèixen que tenen un problema amb el manteniment dels carrers, clavegueram, zones ajardinades, embornals… quan després d’haver-ho reconegut, a dia d’avui encara continuen en mal estat i sense les condicions òptimes? Com ens hem de creure a un equip de govern que primer reconeix que hi ha manca d’efectius de la policia local, i que al cap d’uns minuts no dubta en culpar-los de la seva poca col·laboració, amb el silenci sepulcral fins a dia d’avui de la resta de partits (llevat de Junts per Sant Llorenç) que hi havia al debat d’aquest i la resta de problemes durant els darrers quatre anys?

Per tot això aquest diumenge 26 de maig demanam el vostre vot per Junts per Sant Llorenç a les eleccions municipals, perquè som l’única candidatura que vol canviar aquesta dinàmica, perquè ho hem proposat des del primer dia i no ens n’hem desdit n’hi hem dubtat en cap moment del que proposam. Aquest diumenge el canvi està en les vostres mans.

7 comentaris a “Junts per Sant Llorenç serem la veu de la gent a l’ajuntament

 1. Habéis sido muy claros . No pactareis con el actual alcalde . Este gesto se agradece enormemente . Es una lástima que justo después de vosotros sacar el programa electoral ( PAC , Residencia y Instituto ) todo el resto de formaciones hayan copiado las mismas ideas . Seguid adelante sorprendiendo . Política fresca participativa y transparente , eso necesitamos .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 5 vots)
  • Es muy curioso que sea justamente esta semana cuando se vuelvan a notificar las donaciones por parte del ayuntamiento dadas por los particulares y empresas a escasos días de las elecciones . Se ve que no han tenido tiempo antes de … MUY CURIOSO .

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +5 (de 7 vots)
 2. és evident que totes les propostes són molt atractives. Però dubte que em crea el seu programa és si seguirà endevant amb les seves propostes quan ho impedeixi una norma (ja sigui per competència municipal, ja sigui per limitacions legals presupostàries que impedeixin augmentar la despesa o augmentar personal). Don per suposat que la prudència i seriositat necessària a l’hora de fer el programa ha obligat a valorat els límits legals de les seves propostes i, si és així, les asumirà ja sigui perquè considera que cumpleixen la llei o, en cas contrari, las asumirà baix la seva responsabilitat civil, penal i administrativa. Basicament les promeses fetes sense tenir en compte la llei són el problema més habitual amb el que ens trobam els funcionaris públics (i aclaro que no som funcionari de l ajuntamet de St Llorenç)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
  • No totes les propostes depenen estrictament de qüestions pressupostàries o legals, n’hi ha que responen directament a una mala gestió dels recursos que ja es tenen. La deixadesa i manca de manteniment general del municipi, la pèssima col·locació del mobiliari urbà o la mala planificació de la mobilitat general del municipi es podrien solventar perfectament amb els recursos actuals i sense haver-hi d’invertir ni un cèntim més.
   La manca d’iniciatives de la major part dels regidors és clamorosa, quantes propostes o promocions s’han fet en quatre anys des de regidories com per exemple comerç o salut? Per què s’eliminen pistes de tennis quan no hi ha alternativa per als esportistes del municipi i a més les poques instal·lacions que hi ha estan a un preu prohibitiu?
   Amb les coses que no depenen estrictament de l’ajuntament, sinó que depenen del Govern Balear o l’estat, ja ho esmentam al programa, però entenem que en aquests casos el que s’ha de fer és insistir durant tota la legislatura a l’administració corresponent que cobreixi les mancances que té el municipi envers la resta de municipis de la mateixa envergadura, i si aquests no són receptius, anar a diaris i televisions per mostrar la injustícia. Per posar un exemple, hi ha llogarets que tenen exactament el mateix servei de correus que té el nucli de Sant Llorenç.
   El que no pot fer mai un equip de govern és quedar-se de mans plegades, ja sigui perquè no els hi donen el que sol·liciten o perquè “a Palma són dels nostres i no convé molestar gaire”.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +3 (de 5 vots)
  • t’agraeixo molt la prontitud de la teva resposta. No osbtant això, plantejava el meu dubte envers aquells qüestions que xoquen frontalment amb els limits legals com és la regla de despesa (com poden ser les inversions tipus manteniment escola, piscina coberta, adquisició terrenys per nous serveis…) o la taxa de reposició (quan parlau d augmentar els recursos humans).
   En aquests temes o similars, la proposta ja té en compte els límits legals en matèria de personal i presupost? i si no sha tengut en compte, quina serà la postura del grup si es posa de manifest que el que es proposa fer resulta ser contrari a la llei?
   Envers la resta, no tenc res a dir de les demés propostes i argumentacions que planteges.

   Moltes gràcies, i molta sort.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
   • Cobrir la piscina no és cap punt del nostre programa, el que si vàrem esmentar durant el debat és que es perdé l’oportunitat de fer-li i poder tenir una piscina oberta de cap a cap d’any en lloc de dos mesos a l’any i amb un seguit d’incongruències inexplicables que, per altra banda, són una tònica habitual a l’equip de govern.
    Pel que fas esment del sostre de despesa i la taxa de reposició, és evident que no posarem a l’ajuntament en contra de la llei, perquè de fet el nostre programa no li posa en cap moment. L’ajuntament ha de complir les normes de convivència i legals que té marcades, just faltaria.
    Entenc que el que esmentes de la taxa de reposició és una al·lusió directa als efectius de la policia, d’aquests se n’ha d’anar augmentant el nombre segons marqui la llei, afirmar com va fer certa gent al debat, que l’any que ve posaran 60 policies és mentir, però el que si es pot fer és donar suport a aquest cos policial mitjançant figures com la de l’agent cívic o semblants, però el que s’ha de fer sobretot és nodrir dels recursos que li manquen a l’actual cos policial (encara no tenen ni tan sols vehicles suficients) i igualar els drets i deures del cos actual amb els de la resta de cossos de policia local de Mallorca, si els efectius policials que hi ha, fugen de Sant Llorenç, els hi hem d’oferir l’estabilitat i les condicions que es mereixen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 5 vots)
    • Completamente de acuerdo en todo Serafí.
     Creo que habéis hecho una campaña sencilla pero clara para todos . Os habéis acercado al pueblo como nunca antes lo había hecho ningún partido y eso a la gente de a pie lo agradece . Muchas gracias por todo .

     VA:F [1.9.22_1171]
     Puntuació: +2 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada