Celebrada l’audició de bateria dels alumnes 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor

Amb l’audició de bateria a càrrec dels alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, celebrada el passat diumenge dia 26 de maig a la seu de l’escola de Manacor, es va donar per tancada les diferents audicions d’aquest any que han anat fent els alumnes de l’escola al llarg del mes de maig.
El professor de bateria Pere Ginart, va escollir per a l’audició les peces seguents: Old Mc Donald, L’amo de son pastanaga, Requiem for a dream, Ball de l’os, Alouette, Pep Gonella, Cançó de les bananes, Jazz cat, Reeds and Cranes.
Els alumnes demostraren tots la gran evolució que van fent, ja que a la majoria dels alumnes la bateria és un instrument que els enganxa, tot i que aprenen a la vegada altres instruments. Enguany el més jove dels alumnes participants de tant sols 4 anys va demostrar ja un bon domini de les baquetes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada