Bon mes de maig de l’Acadèmia Urban Diamonds de Porto Cristo

El mes de maig ha estat un mes carregat d’emocions i èxits per l’Acadèmia Urban Diamonds de Porto Cristo.
Van començar el dissabte 4 de maig, realitzant dos grans espectacles a l’Auditori de Manacor, on hi van assistir unes 1300 persones. Al matí l’espectacle era a càrrec dels més petits, des dels 2 anys i mig fins als 12 anys; aquest xou es traslladava a la ciutat de Nova York. El capvespre van portar un espectacle de major professionalitat a càrrec dels alumnes majors, on interpretaren ballant a quatre grans cantants reeixits, 70 minuts de ball sense parar a càrrec dels grups més adults.
L’equip organitzador vol agrair a l’Ajuntament de Manacor per cedir aquestes magnífiques instal·lacions i a tot el personal de l’Auditori per ajudar en tot moment.
Els dies 10,11 i 12 de maig, viatjaren a Tarragona, on es disputava el campionat d’Espanya Urban Display, obtenint uns resultats molt satisfactoris. El grup dels més petits, Sweet Diamonds, de categoria baby (de 6 a 9 anys) van quedar en tercera posició i a més es van emportar el premi de major essència hip hop de la seva categoria. El grup d’infantil (de 9 a 12 anys ), Small Diamonds, van quedar en cinquena posició. BiG Diamonds, el nou grup de l’acadèmia de categoria infantil B (de 9 a 12 anys) van quedar en segona posició i el grup dels més grans Wild Diamonds en la categoria youth (de 15 a 17 anys) van quedar en sisena posició. Cal destacar que hi havia un total de 46 grups en aquesta categoria.
Tots els grups es van classificar per anar a la gran final Rock dóna house. Tot l’equip està molt content dels resultats i volen felicitar a l’acadèmia Free Soul per participar per primer any aquest gran campionat. Tots els ballarins que passen per aquest escenari es mereixen un gran aplaudiment ja que s’ha de tenir molt valor i coratge: enhorabona!
El diumenge 26 de maig, els alumnes van competir al campionat autonòmic a Trui Teatre, els resultats van ser igual de bons per als seus grups. Sweet diamonds primera posició, BiG diamonds primera posició i Wild diamonds segona posició. Les Small diamonds al campionat autonòmic quedaren en 4rt posició. Urban Diamonds, volen felicitar a l’organització per promoure campionats així dins de l’illa, ja que haver de sortir fora a competir és molt costós i sacrificat per a tothom.
Divendres 31 de maig, a Barcelona estava prevista la comptició a un altre campionat d’Espanya, i el diumenge 2 de juny, participaran en el Manacor Balla, un gran esdeveniment que s’organitza cada any.
La directora Marta Solano, i la seva germana Natàlia Solano, volen felicitar a totes les persones que estimen el ball, que saben tot el treball que hi ha darrere de cada actuació. El més important per a la seva acadèmia és pujar a un escenari i gaudir al màxim. Estan molt orgulloses de tots els seus alumnes, pares, mares i sobretot de les seves professores; Bianca Ibañez la professora de tots els grups de formació al costat de na Marta, i també coreografia el grup BiG Diamonds de la més petita de l’equip, Gemma V. Solano. Pel que fa al coreògraf Pol Soto, tot i que viu a Barcelona, és el que s’encarrega de la coreografia de tots els grups de competició, a Sara López per ser una gran professora que fa classes a uns 180 nines i nins a Son Servera, i a Helena Solano per ser l’assistent en tot. Sense l’ajuda de totes aquestes persones no hagués estat possible res d’això. Moltes gràcies a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.