Bona actuació dels Al·lots de Llevant i els Castellers de Mallorca a la Diada de Fires i Festes de Manacor

Dia 1 de juny, la plaça de sa Bassa de Manacor va veure com els Al·lots de Llevant i els Castellers de Mallorca van fer una bona actuació hi aixecaven els seus castells. La diada de Fires i Festes és una de les cites més importants del calendari casteller illenc i els Al·lots sempre hi duen els seus millors castells. Enguany, com és habitual, la seva intenció era fer tres castells de set pisos, però segons ens informà Sebastià Grimalt, la baixa per malaltia d’un membre de la canalla els va obligar a renunciar a un d’aquests castells.
Finalment, varen aixecar un tres de set, un quatre de set i un quatre de sis amb agulla, a més de diversos pilars de quatre. Els Al·lots varen comptar amb la companyia de la Colla Gegantera de Sant Domingo. Aquest proper dissabte els tornaran el favor i participaran en la trobada de colles geganteres que recorrerà els carrers de Manacor des de la plaça de sa Mora fins a sa Bassa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada