El tallers de memòria dels Serveis Socials Municipals de Cala Millor i Son Servera celebren el fi de curs

Comunicat Ajuntament de Son Servera
Celebrat el fi de curs dels tallers de memòria dels Serveis Socials Municipals de Son Servera i Cala Millor.
El dimarts 4 de juny, els 30 alumnes que han participat de l’activitat s’han reunit en el local de la tercera edat de Cala Millor
Els tallers de memòria de l’Ajuntament de Son Servera i l’IMAS han posat punt i final al curs amb un acte de cloenda que s’ha celebrat el passat dimarts al local de la tercera edat de Cala Millor, situat al centre cívic del nucli.
A l’acte hi han assistit Natalia Troya, com a directora d’Atenció a la Dependència de l’ Institut Mallorquí d’Afers Socials, la regidora de Serveis Socials Dori Moreno així com altres representats municipals i dues treballadores socials del municipi que han volgut aprofitar l’ocasió per a felicitar als participants per la seva feina i implicació.
En total han estat 30 persones de més de 65 anys qui han participat d’aquest tallers que s’han realitzat tant a Son Servera com a Cala Millor des del mes d’octubre fins ara. Aquestes propostes tenen l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la gent gran i prevenir la pèrdua de memòria i apostant per un envelliment actiu i saludable.
Des de l’àrea de Serveis Socials, la regidora Dori Moreno, ha agraït la funció d’ aquest programa que «incentiva el desenvolupament d’una vellesa activa i ajuda les persones majors a seguir actius intel·lectualment, clau per una bona salut general. Tots fan molta bona feina».
A l’acte també s’ha fet el lliurement d’un obsequi en reconeixement a la seva dedicació durant aquests nou mesos.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada