Estrenada a l’Auditori de Manacor la divertida cantata «50 milions de segons»

El passat dijous dia 30 de maig, es va estrenar a l’Auditori de Manacor la cantata “50 milions de segons”, a càrrec de les corals de les escoles de música de Porto Cristo, Conservatori de Manacor, i coral del Col·legi Sant Vicenç de Paul. La curolla de dur endavant aquest projecta conjunt ha estat de na Sebastiana Galmés.
«50 milions de segons» és una cantata molt divertida ja que tracta sobre l’escola, i tots els que ja hi hem passat ens sentim identificats amb el que van narrant. Tant el guió com la música són fantàstiques, molt adequades en cada moment de la història, tant en els interludis (quan hi havia narració) com en las cançons en si. La cantata té diferents canvis de ritmes molt enriquidors, amb una bona instrumentació que donava molt de color.
L’acompanyament musical, una passada, amb uns músics de categoria la directora Sebastiana Galmés, va saber elegir als músics que acompanyaren a les corals que són: Antònia Bassa, flauta; Carme Nicolau, saxòfon; Jaume Galmés, clarinet, Tomeu Bassa, trompeta; Lau Puig, trombó; Margalida Calafell, trompa; Rosa Ballester, làmines; Marino Strukelj, bateria; Tolo Comas, guitarra; Fernando Calvo, baix i Petra Riera, piano.
Els narradors-cantants varen esser: Ferran Montero i Núria Martín, que es divertiren i van divertir al públic en tot moment, amb el seu to irònic i records de tot el que pot passar a les escoles amb «50 milions de segons», els actors actuaren juntament amb uns 70 cantaires que han treballat de valent amb les respectives directores de: Porto Cristo, Sebastiana Galmés; Conservatori de Manacor, Maria Rosselló; i coral de Sant Viçenç de Paül, Aina Ma. Perelló.
Els espectadors gaudiren d’un bon espectacle, i el fet de que als textos fossin tant propers pels nins va fer que s’identifiquessin i poguessin gaudir d’aquesta cantata.
Enhorabona a la directora, narradors, cantaires de les corals, i músics, ja que entre tots aconseguiren un gran espectacle i divertir al nombrós públic assistent al concert. Esperem que aquestes actuacions conjuntes puguin tenir continuïtat ja que és una experiència molt enriquidora musicalment pels alumnes participats.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada