Fosses de 2018-2019: Els casos del Pla de Son Mas i Son Coletes 

Dilluns dia 10 de juny, a les 20.00 h, el bar Xarop acollirà una nova conferència organitzada per l’Obra Cultural Balear de Manacor. Com el títol mateix indica, “Resultats de les intervencions a Manacor emmarcades en el Pla d’Actuacions de Fosses de 2018-2019: Els casos del Pla de Son Mas i Son Coletes”,  l’arqueòleg Jaume Servera ens farà un resum dels sondeigs arqueològicsduits a terme per l’equip de la Societat de Ciències Aranzadi (Aranzadi Zientzia Elkartea) a les fosses comunes de la Guerra civil a Manacor, concretament al cementeri del Pla de Son Mas i al de Son Coletes. L’objectiu és poder determinar la viabilitat de la recuperació de les restes mortals de les persones assassinades durant la guerra i la postguerra.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada