Estrena al Teatre de Capdepera del musical l’Antic Teatre Decibel

Estrena de l’Antic Teatre Decíbel, un musical de musicals amb llibret d’Arnau Serra, arranjaments musicals de Víctor Ferragut, coreografies de Mª Antònia Gomis i adaptacions vocals de Bàrbara Femenias i Xisca Asensio.

Els alumnes del programa de Teatre Musical de l’Escola Municipal de Música de Capdepera, juntament amb l’Orquestra de Prep., estrenaran els propers 15 de juny a les 21h i 16 de juny a les 20h al Teatre de Capdepera.

Les entrades es poden recollir a la secretaria de l’Escola de Música de 9h a 13h i de 15h a 18h fins al divendres 14, o bé una hora abans a les mateixes taquilles del Teatre de Capdepera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada