Lliurats els certificats als assistents de Son Servera a la Universitat Oberta per a Majors

Comunicat Ajuntament de Son Servera
El cicle de conferències de la Universitat Oberta per a Majors finalitza amb el lliurament de certificats
A Son Servera han rebut aquesta certificació 30 persones
El cicle de conferències de la Universitat Oberta per a Majors que organitza la Universitat de les Illes Balears (UIB) juntament amb l’Ajuntament de Son Servera ha posat el punt final al cicle d’aquest any el dimarts 11 de juny, i ho ha fet amb el lliurament dels certificats a totes aquelles persones que han acabat el cicle acomplint els requisits establerts.

Així, el diploma acreditatiu ha estat atorgat a aquelles persones que tenen més de 50 anys i han assistit almenys a un 80 % de les conferències. Enguany, l’han aconseguit 30 dels 40 inscrits.

En total s’han realitzat cinc conferències molt diverses passant de la química dels medicaments a la vegetació de parcs i jardins, el futur de les pensions, les relacions familiars o com poden ajudar les tecnologies a la qualitat de vida de la gent gran.

Al lliurament de diplomes a les Escoles Velles hi han assistit, en representació del consistori, els regidors Natalia Troya, Sergio Valbuena i Margalida Vives.

Amb aquest cicle, que s’ha duit a terme des del 6 de maig al 3 de juny, es pretén aplicar la màxima que «aprendre no té edat», a més d’apropar experts universitaris a la gent gran i fomentar la Universitat en els diversos municipis que s’han adherit a aquest cicles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.