Antònia Soler presenta el seu nou llibre a l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor

La manacorina Antònia Soler i Nicolau, professora de Llengües Clàssiques a l’IES MANACOR i professora-tutora de Literatura Clàssica a la UNED, presenta el pròxim dijous dia 20 a la sala de conferències de s’Agrícola el seu nou treball. Soler és autora, entre d’altres publicacions, de la traducció en dos volums de les Faules d’Higí per a la Fundació Bernat Metge i també del catàleg epigràfic El fons epigràfic de la col·lecció Despuig. En aquesta ocasió es tracta de la biografia i les circumstàncies d’un humanista italià del segle XVI, Ottavio Pantagato. L’obra pretén ser un acostament d’aquesta figura central d’un cercle d’humanistes de Roma de mitjans del segle XVI i té un caire divulgatiu, però sense perdre el rigor científic.
La presentació correrà a càrrec de l’editor Lleonard Muntaner, principal responsable de l’editorial que du el seu nom, que ha fornit el panorama editorial, no només mallorquí, amb uns quants centenars de títols ben variats, suggerents i erudits. També hi participarà el doctor Francesc Casadesús, professor de filosofia grega a la UIB, president de la Secció Balear de la Sociedad Española de Estudios Clásicos i president de la Sociedad Ibérica de Filosofía Griega, conegut, a banda de les seves contribucions científiques sobretot en el camp de l’orfisme, per les seves múltiples col·laboracions i participacions per a la divulgació i difusió de moltíssims aspectes del món clàssic.
Està previst que l’acte s’obri amb una intervenció musical de Guida Aurembiaix Roig al piano. Uns presentadors de luxe per a una obreta si més no singular, que potser contribuirà a la difusió o al millor coneixement de la història del segle XVI. Serà el dijous 20 de juny a les 20 h a s’Agrícola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.