Celebrades primeres comunions a l’Església de Santa Maria de sa Coma i processó del Corpus a Cala Millor

A l’església de Santa Maria de sa Coma el passat diumenge dia 23 de juny, reberen la seva Primera Comunió de mans del rector Fra Pere Vallespir, Joana Maria Rigo Llull, i Mercè Martí Llodrà, de Manacor, acompanyades per les seves famílies i nombrosos companys de l’escola i amics.
El rector Fra Pere Vallespir, va explicar a les dues nines la importància del sagrament que havien de rebre i els va dir que havien de demanar als seus padrins com era la seva vida de joves i com es conegueren per tal de conservar els records familiars.
L’horabaixa a les 20h va celebrar la missa solemne del Corpus a la Parròquia de la Mare de de Déu dels Àngels de Cala Millor, en acabar la missa sortiren amb la Custodia amb el Santíssim en processó pels carrers de Cala Millor, on nombrosos turistes immortalitzaren amb les seves màquines fotogràfiques i mòbils la processó.Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada