Concerts de l’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigits per Josep Prohens

L’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx (nom que dur la formació musical) realitzarà dos concerts on se interpretaran per primera vegada en públic les 12 obres d’enguany que s’estrenen, el primer concert serà el pròxim dijous dia 27 a les 20h, a Palma a la Seu de la Real Acadèmia de Belles Arts de San Sebastià de les Illes Balears i l’altre divendres dia 28 a les 21 h. al Santuari de Sant Salvador de Felanitx.
El director de l’Orquestra és el felanitxer Josep Prohens, els concerts que ofereixen els alumnes de l’orquestra cada any són diferents, ja que es tracte d’un repte i s’estrenen una dotzena d’obres per a instruments que cada any poden variar. Per poder donar més cos a la interpretació, també son convidats altres alumnes d’altres centres ( Santanyí, Porreres, Petra, Manacor, Vilafranca etc..) i músics d’altres formacions musicals.
En Josep Prohens, és professor de composició del Conservatori Superior de Palma, ja fa tretze anys que dirigeix aquesta orquestra de Felanitx molt peculiar, se tracte de un aplec de instruments que coincideixen amb els alumnes del Conservatori de Felanitx que han de cursar els estudis de grau mitjà i a tal efecte, en Josep Prohens convida a alumnes de grau superior de composició, i a altres compositors ja consagrats de les nostres illes, a que escriguin partitures per a la formació musical felanitxera.
Les fotos de l’assaig de l’orquestra que acompanyen aquesta crònica són fetes pel fotògraf i alumne de violoncel de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, el manacorí Joan Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.