El Garriguer d’Infern a Infern!

Sí, ho heu sentit bé. Traslladam la representació de l’obra de Salvador Galmés a la mateixa possessió real d’Infern, en la qual va situar la trama l’il·lustre escriptor llorencí.

Serà una manera nova de reviure la història del Garriguer d’Infern, in situ al lloc on passaren els fets, amb l’ambientació rural meravellosa d’aquest paratge i, de fons, el puig d’Alpare. T’hi atreveixes?

Idò demana ja la teva entrada (gratuïta) a l’Espai 36 (alertau que són limitades! Només 50 places!). I per 5 euros, just després de la representació,  pots sopar de sopes allà mateix  com els pagesos d’antany per acomiadar amb la companyia aquesta magnífica aventura cultural.

T’hi esparam aquest dissabte, 6 de juliol, a les 21 hores i mitja.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada