Els Al·lots de Llevant actuaren a les Festes del Carme de Porto Cristo

El dissabte dia 6 de juliol, els Al·lots de Llevant varen actuar a la plaça de l’Aljub de Portocristo amb motiu de les Festes del Carme de Porto Cristo 2019. És una de les cites consolidades al seu calendari de fa molts d’anys.
Després d’un parell de sortides fent castells de sis, els Al·lots es tornaven a plantejar castells de set pisos. La feina feta a l’assaig va donar el seu fruit i completaren el tres i el quatre de set. Acompanyaren aquests dos castells amb un quatre de sis amb agulla i amb pilars de quatre. Tancant una bona actuació.
Els castellers i els castelleres tornaran a plaça amb motiu de les festes de Sant Jaume a Manacor. Dia 20 al migdia faran una actuació a la plaça rector Rubí i dia 24 participaran a l’Encamisada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada