El grup «Sac de Puces» convidat al Music Sommerfestival 2019 celebrat a Köln (Alemanya)

El “Sac de Puces” grup sorgit com a “combo” del Musiquarium de Manacor ha estat convidat aquest estiu al Music Sommerfestival celebrat a Köln ( Alemanya) i organitzat per la Offene Jazzhausschule.

El Sac de Puces respon a la filosofia del Musiquarium on un grup de joves estudiants s’apuntaren als “combos” ( classes d’interpretació on els estudiants toquen amb altres estudiants junts, formant un grup/combo amb els diferents instruments; guitarra, baix, bateria, saxo, percussió, piano, veu… diferents estils musicals; jazz, rock, blues, salsa…) ara fa ja un grapat d’anys.

Adrià Fiol, Bernat Nadal, Pere Duran Joana Jaume, Marc Bombelli i Carme Vives formen el grup actual del Sac de Puces dirigits pel seu professor Toni Nadal.

Molts i diferents grups tocaren al Music Sommerfestival del 2019 ( més de setanta ) on es celebraren unes més que interessants jam sessions on els músics dels diferents grups intercanviaren idees i notes.

Com a únic grup estranger el Sac de Puces va interpretar diferents temes de compositors mallorquins i manacorins.

Un pic convidats ja per al proper any també es convidarà a venir a Manacor una “Teenband” alemanya.

Convençuts de la importància d’aquests esdeveniments el Musiquarium seguirà treballant per a la formació musical dels seus estudiants i apostant fort per l’assignatura de combos on i a la fi el músic estudiant desenvolupa el seu aprenentatge i descobreix com escoltar i tocar amb altres músics.
No cal dir el que representa per als estudiants tal tipus d’intercanvi cultural on a més descobreixin que i malgrat les distàncies i diferents idiomes en tenen un en comú: la música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.