Celebrada a l’Església Nova de Son Servera la 27è edició del Festival de Bandes de Música

La Banda de Música Local de Son Servera, dirigida per Joan Antoni Ballester, celebrà a l’Església Nova de Son Servera el passat dissabte dia 13 de juliol, la 27è edició del Festival de Bandes de Música. Enguany la banda convidada va ser la Banda de Música de Santa Margalida, dirigida per Albert Sierra. Com ja és tradició a les 20:00 hores les dues bandes de música participants al Festival, iniciaren un cercaviles i al sons d’animats pasdobles pels carrers del poble arribaren a l’Església Nova de Son Servera, on ja els esperava un nombrós públic que aplaudí l’entrada de les bandes.
La primera part del concert va anar a càrrec de la Banda de Música de Santa Margalida, el seu director va escollir pel festival el repertori següent: Highlights from Moulin Rouge, de Michael Brown; West Side Story (Selecció) de Leonard Bernstein; Jesus Christ Superstar, de Andrew Lloyd Webber. El director de la banda serverina Joan Antoni Ballester, es va decantar per la selecció d’obres següent: The Lion King – Broadway Selection de Elton John; The Phantom of the Opera, de Andrew Lloid Weber; i Songs of the Wizz, de Quncy Jones.
Un molt bon concert de les dues bandes amb obres de gran nivell. En representació de la Federació de Bandes de Música, Alberto Sierra director de la Banda Música de Santa Margalida, va parlar en representació de la federació ja que és component de la Junta Directiva de la Federació de Bandes de Música i va felicitar als components de les dues bandes per la seva actuació.
En representació de l’Ajuntament de Son Servera la regidora de Cultura, Maria Arenas, va felicitar a les bandes participants i va agrair a la banda serverina la continuïtat que ha donat al Festival de Bandes de Son Servera, que és tot un referent a Mallorca dins el món de la música.
El president de la Banda de Música de Son Servera, Lluís Miquel Lliteras, va agrair al nombrós públic assistent la seva presencia i la fidelitat del públic serverí a la banda i al festival, i va recordar l’esforç que fan els músics al llarg de l’any per anar superant-se i poder afrontar cada any nous reptes musicals. També va agrair el suport al festival de l’Ajuntament de Son Servera, i del rector del poble, Mossèn Jaume Mercant, per cedir l’Església Nova per al festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.