Fotos de les festes de sa Coma i de la inauguració de la Nit Multicultural

Continuen a bon ritme les Festes de sa Coma 2019, el passat dimecres dia 17 de juliol, petits i grans es divertiren amb el taller familiar de «Peixos, parc lúdic de la Mediterrània». Enguany hi va haver demostració de zumba a càrrec de la professora de l’AMIPA de sa Coma, Manuela Sorge.
A la segona II Trobada de Ball de línia de sa Coma, a més dels aficionats al ball de sa Coma, van acudir gent de tota la comarca aficionada al ball i seguidors incondicionals de l’escola de ball d’en Jaume i n’Aina.
A les vuit en punt de l’horabaixa del dijous el gegants Jaume Belluguins, Angelina Trebolina, i mossèn Salvador Galmés, acompanyats per la Xerabanda desfilaren per la Nit Multicultural i feren un ball a la plaça. Abans de la sortida varem poder fer la foto oficial amb les autoritats, enguany acompanyaren al batle Mateu Puigrós, i al Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, tots els regidors del nou equip de govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.
Mig hora més tard, la Banda de Música de Sant Llorenç, amb el seu director Pere Siquier va fer un cercaviles per la Fira, donat el nombrós públic present, era impossible tocar desfilant, i cada vint i cinc metres, s’anaven aturant i tocant animats pasdobles que el nombrós públic present va agrair.
A les nou en punt començava la demostració de ball flamenc a càrrec de l’escola de dansa Satu Jiménez. Recordà que al Campionat d’Europa de «Vive tu sueño», celebrat els dies 12, i 13 de juliol a Roma, les alumnes de na Satu, el grup cadet nivell avançat es van proclamar Campiones d’Europa, i el grup infantil nivell intermedi va aconseguir el Segon Premi.
Acabada la demostració de flamenc, arribà la tradicional demostració de ball de bot a càrrec de l’escola de ball «Va de jota», per a continuació ballada popular de ball de bot amb el grup Nirabé.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada