Nous actes vandàlics i destrossa de material al carrer Baladres

Es repeteixen novament actes vandàlics al carrer Baladres de sa Coma. En aquesta ocasió han carregat contra les papereres de material pesat que estan ancorades a terra amb forts subjeccions. Només han quedat dues sense tombar, els han deixat tortes ja que no les han pogut arrencar.

No s’han conformat amb destrossar les papereres també han trencat els llums de la placeta.
Per cert, a més, al principi del carrer Baladres entrant per Cala Millor, hi ha un rètol indicador dels horaris de la parada de bus que porta mesos a terra sense retirar-lo, no preocupant a qui s’escaigui retirar. No és la millor imatge per a una zona turística.
A dia d’avui s’ha convertit el carrer Baladres, en un carrer perillós per passejar tranquil·lament per l’ampla vorera. Els que sortim a caminar a les 7 del matí, ens envesteixen bicicletes i patinets elèctrics que no sents venir fins que passen pel teu costat perillosament. Són persones que tenen el carril bici però que no utilitzen, envaint l’espai dels que anem a peu.

El carril bici és utilitzat per les bicicletes normals, bicicletes elèctriques, bicicletes de quatre rodes (de dos ocupants, de quatre, fins i tot de sis), patinets elèctrics, moto-rets, corredors a peu, persones amb monopatins, etc.
Els que projectaren la famosa reforma del carrer Baladres, no van pensar en la gent que el fa servir, era innecessari crear petites zones verdes afegides al passeig davant dels hotels. Atès l’àmplia zona verda dels pins que hi ha al costat del carril bici.

Molt millor un carril més ampli, inclús dos, per a les bicicletes que podria estar compartit amb els corredors que freqüenten el carril bici.

Un altra problema que tenim és que hi ha comerços al principi del carrer, i no han deixat servei de càrrega i descarrega, per tant els repartidors es veuen obligats a pujar a damunt la voravia per fer les entregues i donar servei als negocis. El mateix problema es repeteix a mitjan passeig on hi ha un bloc de comerços.

Esperam i desitjam que es pugi fer una petita reforma per millorar l’estat actual. No estaria de més posar indicadors prohibint als patinets i bicicletes circular per la part dels vianants.

3 comentaris a “Nous actes vandàlics i destrossa de material al carrer Baladres

 1. A PARTE DEL PROBLEMA DE LAS BICIS (POR LA NOCHE VAN SIN LUCES NI ELEMENTOS REFLECTANTES),LA PLAZA DENOMINADA (DEL RELOJ) EN CALA MILLOR,ENFRENTE OFICINA DE TURISMO,LAS BALDOSAS SE MUEVEN EN SU GRAN MALLORIA,SOLO HAY QUE PASAR POR ENCIMA PARA CONPROBARLO,HACE 2 MESES QUE SE PUSIERON (DESDE EL PRIMER DIA ESTAN SUELTAS),Y NO LO ESTAN SOLUCIONANDO.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
 2. Aquest carrer no l haurien d haver tocat. El fan sense demanar opinió a qui hi viu i aquest és el resultat UN DESASTRE!!!!

  No es por planificar desde el despatx, s ha de sortir al carrer!!!

  I 4 anys més del mateix… Déu ens guardi

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
 3. Aquets actes vandàlics es van produir dissabte devers les 5 de la nit, i van afectar a tota la av. Sa coma fins l’altura del “cafe del sol” a part de l’av. Baladres. Les papereres tirades al terra d’av. Sa coma les vaig retirar personalment ja que estaven al mig del carrer impedint el transit cada pocs metres.
  Encara podem donar gràcies que no hi ha un abundant turisme incivic al nostre municipi, encara que el poc que n’hi hagui heurien de ser expulsats dels seus hotels, ja que només donen problemes i es un model de turisme que no volem ni ens representa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada