Imatge amb text / Text amb imatge

Encara que no treballem gaire el tema, tots sabem que els infants -segons Bunge tots els mamífers-, en la seva etapa més tendre, són vertaderes espongetes. Copien tot el que veuen. De mares i pares, de padrines i padrins -l’ordre no és casual-, dels altres infants amb qui juguen… Estirant aquest fil, de manera fàcil, arribariem a la transcendència formativa, directe i indirecte, de les escoletes i també del concepte “Municipi educador”.

S’adjunten, avui, dues imatges:

Una de nova, referida a una escultura de la Catedral de Nantes, amb frase de Punset

I una altra, que ja es mostrà fa dos anys, de la cara del xot amb la frase de M.Bunge

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada