…del cap…a la mà

Aquest és el suggerent títol que defineix la proposa Vicenç Palmer, pintor arrelat en els vells establits de Llucamar. Una proposta que, aquí, sens dubte resulta nova, poc habitual i engrescadora. No pel que té de relació entre imatges i poemes, o entre imatges i sons, sinó per la producció de noves interrelacions entre pintor i poetes.

Es planteja en un doble joc farcit d’atreviment i d’adaptació a l’entorn. Primer el pintor convida els poetes perquè triin una de les serves obres que els pugui suggerir un nou text; alhora que el pintor plasma de forma gràfica un dels poemes dels diversos autors.

Per acabar la mostra itinerant els diversos poetes, amb la mirada en un mateix quadre -“Ciutat de Mallorca”- recreen un nou poema. I el pintor ofereix la seva mirada a l’entorn on exposa.

Tot un joc lúdic d’interrelacions entre paraules, colors, persones i entorn que, a més i com a valor afegit, ens redescobreix i ens fa present el domini del mots de Jerònia Mesquida: “La vida fluint,/amarada/de velles i noves històries/…L’insondable i l’eteri,/sota aparença quotidiana./

Inauguració de l’exposició. Dimecres, dia 7, a les 20:30. Espai 36

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada