Onzena edició de l’espectacle poètico-musical “Els Poetes i la Memòria Històrica” a Sant Llorenç

Ahir vespre, a s’Estació de Sant Llorenç, tingué lloc l’XI edició de “Els poetes i la memòria històrica”. Enguany, després de l’actuació dels Xeremiers des Puig de sa Font es llegiren el següents poemes:

La pàtria en llum i sang  d’Agustí Bartra, La croada de Pere Quart, Cançó idiota de Gabriel Ferrater, No convé que diguem el nom  de Salvador Espriu, Al final s’ha comprovat  de Miquel Bauçà, No passareu  d’Apel·les Mestres i Puig Antich de Vicent Andrés Estellés. Les veus protagonistes de la vetllada foren: Cecília Genovart, Antònia Santandreu, Catalina Amer, Magdalena Ordines, Núria Llull, Mercè Gomila i Bàrbara Servera.

Després de la lectura de cada poema, Rosa Garcias (veu, flauta i guitarra) i Pere Garcias (veu, teclat i guitarra) interpretaren les cançons següents:

Abril 74 i l’Estaca de Lluís Llach, Paraules d’amor  de Joan Manuelo Serrat, La fera ferotge d’Ovidi Montllor,No ho diguis a ningú de Els Esquirols i Records d’un vençut i A Margalida  de Joan Isaac.

Abans de la interpretació de la cançó A Margalida es feu entrega d’una rosa a Margalida Bover, que l’any 1974, era la companya de Salvador Puig Antich.

Una vegada acabat l’espectacle poètic i musical es degustaren les llunetes fetes per Francisca Grimalt acompanyades d’un glop de cava.

Volem agrair la col·laboració de totes les persones que varen fer possible aquest acte.

El vídeo i les fotografies són de Serafí Lliteres. Al mateix enllaç també hi trobareu imatges de na Maria Isabel Grimalt.

Tot seguit podeu veure’n el vídeo, si en voleu veure unes imatges picau aquí.

Un pensament a “Onzena edició de l’espectacle poètico-musical “Els Poetes i la Memòria Històrica” a Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.