La processó dels fanalets de la Mare de Déu dels Àngels tancà les Festes d’Estiu de Cala Millor 2019

El divendres 2 d’agost, continuaren les Festes de Cala Millor amb el Parc aquàtic infantil i festa de l’escuma que va divertit als més petits i joves. El vespre animada mostra de ball regional del grup de dansa espanyola i flamenc de la “Casa de Andalucia” i la mostra de balls del Grup Folkòric Extremeño La Encina, reuniren a la plaça Eureka a turistes i incondicionals de les agrupacions.
El dissabte la festa Holi, que organitzà cada any l’Associació Juvenil a“Quatra Mans” ompli de colors la plaça i els joves es divertiren de valent. També la gent gran tingueren la seva diversió amb el torneig de petanca.
Enguany el sopar d’estiu a la fresca celebrat a la Plaça Eureka de Cala Millor va comptar amb poca participació i quedaren bastants taules buides. Si bé no va faltar la música pels presents a càrrec dels Xeremiers des Puig de Sa Font, i la Batubanda que animaren la plaça. A les 22.30 hores començà la revetla de ball que va estar bastant animada.
El diumenge l’església de Cala Millor restà petita per acollir als nombrosos feligresos que assistiren a la Missa solemne en honor a la Mare de Déu dels Àngels (patrona de la parròquia). El rector Fra Pere Vallespir, va agrair l’ajuda de la regidora de Festes de l’Ajuntament de Son Servera, Marga Vives, ja que enguany ajuntament i parròquia han tornar organitzar les festes conjuntament,i a la resta de regidors la seva assistència.
La processó dels fanalets pels carrers centrals de Cala Millor, acompanyant a la Mare de Déu dels Àngels i el ball de bot que es va celebrar a continuació tancà les Festes d’Estiu de Cala Millor 2019.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada