La Banda de Música i el cantautor menorquí Miquel Mariano preparats pel concert de Festes “Rumb a Menorca”

Convidada pel director de la Banda de Música de Sant Llorenç, Pere Siquier, he tingut el plaer d’assistir a l’assaig de la banda amb el cantautor menorquí, Miquel Mariano, per al concert especial de les Festes Patronals de Sant Llorenç des Cardassar «Rumb a Menorca» que sa celebrarà el dijous dia 8 d’agost a les 22 hores, a la plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç.
Per aquest concert especial en Miquel Mariano, contarà amb el seu amic, músic, compositor, pianista, i director de l’Escola Municipal de Maó, Ricard Ramisa, que sempre l’acompanya i és el que ha fet la música de la majoria de temes d’en Miquel al llarg de la seva carrera.
Al concert podrem escoltar dotze temes menorquins entre els que cal destacar èxits tant famosos com, Aerolínies Menorquines, Rumb a Menorca, Gelosia, Verigut, etc…a més d’un tema mallorquí , Balada d’en Jordi Roca, de Guillem d’Efak.
A un moment donat de l’assaig el director de la banda Pere Siquier, va felicitar als músics i cantautor per l’encert i compenetració, en Miquel Mariano va contestar al director, «sa música té una cosa que els polítics no saben fer i és…anar tots a la una».
El ritme i la marxa de la nostra banda de música envairà la plaça de l’Ajuntament, amb un concert únic, on un bocinet de Menorca estarà present amb la veu de Miquel Mariano.
Després de l’assaig en Miquel Mariano, el compositor Ricard Ramisa i el director participaren del tro de festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.