Ca Na Càndila col·laborà regalant melons pel tallers de llanternes de les Festes de s’Illot

Un any més, la família de Ca Na Càndila al complet col·laborà per a la tradicional processó de llanternes dels de les Festes de s’Illot regalant als melons. Pares i padrins ajudaren als més menuts amb els secrets d’una bona llanterna. Enhorabona a tots ens que ajuden a continuar les tradicions mallorquines. I moltes felicitats al més menut de la família de Ca Na Candila, en José Miguel, ja que el passat dimarts dia 13, va complir un any i amb la seva família va ser present al taller de llanternes.

image-107254″ />p://card.cat/wp-content/uploads/2019/08/P1090839.jpg”>

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada