Resultats de la Trobada de Pescadors Festes de s’Illot 2019

El dissabte dia 17 d’agost, dins el marc de les Festes de s’Illot, un any més, es va organitzar Trobada i sortida de pescadors, sortien a les 8 del matí i a les 12 del migdia, amb la col·laboració de l’Associació Nàutica de s’Illot, es va procedir a l’entrega del peix per part dels participants, i la pesada, i lliurament dels premis.
Enguany hi participaren una dotzena d’embarcacions. Va aconseguir el 1er Premi la pescada de Miquel Riera i Gabriel Montell amb la barca Vadebo, amb 6.740 kg.; 2on Joan Galmés i Toni Bergas de la Cano, amb 6.600 kg.; Joan Riera i Antònia Riera de la Moreta aconseguiren 5.600 kg, Antònia Riera, també va aconseguir el premi a la peça més grossa.
Pel que fa als Tallers de pescadors infantils el va organtizar un any més en Miquel “s’Inquero”, el qual des de fa anys ensenya els nins i nines s’illoters l’art de la pesca. Enguany tots els participants reberen un obsequi per part d’en José de Nautica Sansó.
El diumenge dia 18, es va celebrar la Trobada de pescadors infantils. A la categoria fins a 5 anys, la guanyador va ser Alejandra Barrios. De 6 a 9 anys, Llàtzer Barrios. De 10 a 14 anys, Jaume Ferrer. Hi va haver un total de 16 participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.