L’Ajuntament de Sant Llorenç i Malalts de Turmell reconeixen els triomfs de la ciclista Marga Fullana

Aquest dissabte 31 d’agost horabaixa, Sant Llorenç va acollir la tradicional cursa organitzada per Malalts de Turmell.

Una cita que va reunir a més de 400 corredors i que va ser aprofitada pel club i l’Ajuntament per , dins un marc esportiu, fer un reconeixement a la ciclista Marga Fullana.

Així, representants d’ambdues parts, varen fer entrega d’un obsequi simbòlic a Fullana pel seu triomf en el darrer campionat de República Txeca on es va proclamar campiona de la categoria Màster 50 demostrant una vegada més que no té aturall.

Enhorabona campiona! Que el teu poble puguem celebrar molts més anys les teves victòries!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.