Comencen les obres de la segona fase del poliesportiu de Sa Coma i d’acessibilitat de l’Escola de Música de Sant Llorenç

Aquesta fase dotarà al projecte de sa Coma d’una coberta i vestuaris i en el cas de l’Escola de Música es construirà un nou accés en la part exterior de l’edifici

Aquest dilluns 9 de setembre s’han iniciat dues de les obres previstes al municipi, subvencionades pel Consell de Mallorca.

Així, el poliesportiu de sa Coma, iniciat el juny del 2018, segueix completant les seves instal·lacions amb la segona fase del projecte, que després de licitar-se al mes de maig d’aquest any,  ha començat les obres que gairebé finalitzaran el pavelló. En aquestes s’està construint una cobertura, l’interior dels vestuaris i també s’habilitarà una sala gran addicional que permetrà realitzar activitats esportives i artístiques diverses com dansa o pilates entre altres.

Aquesta segona fase pretén adequar la zona a les necessitats dels usuaris i oferir-los un espai modern, ampli i amb un equipament modern que segueixi diversificant l’oferta de la zona turística. Les obres duraran aproximadament 9 mesos.

La primera fase d’aquest projecte ja va pavimentar el perímetre del mur, va dotar a l’espai d’unes grades i una rampa adaptada d’accés a la pista i es va fer una ampliació i connexió de la pista poliesportiva i el soterrani existent.

Per altra part, aquest mateix dilluns també han començat les obres d’accessibilitat a l’Escola de Música de Sant Llorenç. Una millora que dotarà a l’escola d’un ascensor en la part exterior de l’edifici que, per una part, garanteix l’accessibilitat de tots els usuaris i fa complir la normativa de suspensió de barreres arquitectòniques i per altra, permet la independència d’aquest edifici del Centre de Salut que es troba a la planta baixa del mateix edifici i que d’aquesta manera també podrà ser ampliat.

Ambdues obres han estat finançades amb 165.000 euros.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada