La Conselleria d’Educació suspèn les classes als centres educatius de la Serra de Tramuntana, Nord i Nord Est de Mallorca

Pel que fa al Llevant, de moment s’hi suspenen les classes als municipis d’Artà i Capdepera i hi haurà classe als centres dels municipis de Sant Llorenç, Son Servera i Manacor.

Com podeu veure les pluges a aquests municipis han estat molt més intenses que a la resta.

La suspensió respon a les previsions meteorològiques adverses previstes en les pròximes hores a les Illes Balears

 Després de l’activació de l’alerta vermella per aquesta nit i ateses les previsions metereològiques per demà, 11 de setembre, a la zona de la Serra de Tramuntana, la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, d’acord amb la Direcció General d’Emergències, ha decidit suspendre les activitats lectives i extraescolars dels centres educatius de les localitats de: Alaró, Estellencs, Puigpunyent, Esporles, Valldemossa, Deià, Bunyola, Sóller, Fornalutx, Escorca, Caimari, Campanet, Pollença, Alcúdia, Artà, Capdepera, Santa Margalida, Muro i Sa Pobla.

Els equips directius han de ser als centres durant l’horari lectiu. No hi haurà transport escolar.

En tot cas, als altres centres, s’aconsella prudència en els desplaçaments i seguir les indicacions dels serveis d’emergències i de l’AEMET.

Atès que dia 11 coincideix amb l’inici de curs, es recomana que no es programin activitats a l’aire lliure i extremar la precaució.”

Podeu llegir la font de la notícia picant aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada